Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Veřejné stravování v České republice a Rakousku
VIKTORIN, Jiří
Tato práce se zabývá přehledem školního stravování v České republice, Rakousku a částečně i evropských států. Teoretická část popisuje, jak funguje v daném státě školní stravování, dále pak historii, kvalitu a rozsah, legislativní a ekonomické aspekty jednotlivých států. V praktické části jsou interpretovány výsledky realizovaného dotazníkového šetření zaměřeného na zmapování požadavků strávníků v jednotlivých kategoriích, dále i výsledky se spokojeností nabídky jídelen, a také využívání zdravějších potravin. Analýza je součástí projektu UMBESA usilující o propagaci a zvýšené využívání biopotravin, regionálních, sezónních a čerstvě připravovaných potravin ve stravovacích zřízeních. Tato část dále obsahuje shrnutí a doporučení.
Výzkum poptávky po vybraném spotřebním zboží - biopotraviny
Adámeková, Katarína ; Vávra, Oldřich (vedoucí práce) ; Stříteský, Václav (oponent)
Ve své práci se věnuji kvantitativnímu průzkumu poptávky po biopotravinách v ČR (především v Praze) a to u studentů VŠ. Srovnávám jejich zájem z různých hledisek s celkovou poptávkou po biopotravinách, a proto stěžejní částí mé práce tvoří dotazník o 21 otázkách, pomocí něhož se snažím zjistit, zda se studenti VŠ významně podílejí na celkové poptávce po biopotravinách, dále zjišťuji povědomí studentů o nabídce a o sprácném značení biopotravin v ČR a nakonec, zda je cena nejzásadnějším rozhodovacím kritériem při nákupu biopotravin.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.